Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSСуббота, 09.05.2026, 23:18
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Натуральна косметика
kudejavumelolДата: Пятница, 11.07.2025, 16:15 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт, дівчата! Я шукаю косметику з натуральних компонентів. Чи є у вас досвід з українськими брендами? Поділіться своїми враженнями!

alisia0dkcumminsДата: Пятница, 11.07.2025, 16:20 | Сообщение # 2
Рядовой
Привіт! Я недавно почала користуватись https://mariefreshcosmetics.com/ Marie Fresh, це косметика українського виробництва, і вона мене просто вразила! Вони використовують лише натуральні інгредієнти, і шкіра дійсно виглядає здоровішою та сяючою. Спробувала їхні креми та маски для обличчя — ефект просто чудовий! Якщо шукаєш натуральну косметику, це однозначно варто взяти на замітку!

Сообщение отредактировал alisia0dkcummins - Пятница, 11.07.2025, 16:22

milanafastodfДата: Четверг, 09.10.2025, 11:44 | Сообщение # 3
Рядовой
Так, користуюсь українською натуральною косметикою вже кілька років. Дуже подобається, що склад прозорий і без зайвої хімії. Шкіра реагує краще, ніж на масмаркет.
Пробувала кілька брендів — у кожного є свої фаворити, головне підібрати під свій тип шкіри. Звертай увагу на термін придатності — натуральна косметика має коротший.
Рекомендую почати з гідролатів, олій і скрабів — ефект видно швидко

alanasoboleva086Дата: Пятница, 10.10.2025, 20:05 | Сообщение # 4
Сержант
Я частіше купую професійну косметику, обов'язково з хорошим складом. Ось тут https://extract.ua/losony/ замовила лосьйони для догляду за шкірою — якість справді на високому рівні, а вибір великий. Тепер буду часто заглядати в цей магазин, бо косметика завжди потрібна. Тим більше, що в Extract можна знайти все й одразу: і для щоденного догляду, і для особливих б'юті-процедур — зручно, швидко та надійно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: