Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSСуббота, 28.06.2025, 22:46
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Майже вигорів на роботі, як вирішувати це системно?
serhiikovalskiДата: Вторник, 24.06.2025, 22:57 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Після кількох серйозних конфліктів на роботі я реально вигорів — нерви були на межі, а думки постійно крутилися навколо «що я зробив неправильно». Я зрозумів, що потрібні не лише технічні навички, а й вміння спокійно розрулювати ситуації. Тоді й почав шукати щось більше, ніж просто курси — щось серйозне й системне.

yuriy_hrynevsky7674Дата: Вторник, 24.06.2025, 22:59 | Сообщение # 2
Рядовой
Абсолютно розумію. Я сам колись потрапив у схожу пастку: проєкти зупинилися через конфлікти, команда зневірилась. Пройшов кілька семінарів «як не кричати на людей» — трошки допомогло, але ефект був мікроскопічним. Далі випадково натрапив на профіль КРОК, і вирішив спробувати магістратуру з медіації.

viktorkoroviakДата: Вторник, 24.06.2025, 23:01 | Сообщение # 3
Рядовой
Це відчутно “просунутий” рівень, і не для показухи. Там не просто про переговори, а про структуру та інструменти реальної комунікації.
https://bs.krok.edu.ua/magistr-z-mediaciji-ta-menedzhmentu-konfliktiv/
Програма включає і теорію, і практику з ролями, кейсами, симуляціями — так, щоб реально можна було з конфліктами працювати, а не лише говорити гарні слова.

yuriy_hrynevsky7674Дата: Вторник, 24.06.2025, 23:03 | Сообщение # 4
Рядовой
Мені вже одному знайомому, який пройшов цей курс торік, вдалося змінити підхід: раніше йому здавалось, що "я просто не можу пояснити", а виявилось, що він не знав, як поставити питання і які слова вибрати. Він казав, що після навчання вирішує складні кейси без шару емоцій.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: