Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВторник, 12.05.2026, 08:44
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Шукаю новий аромат і не можу визначитися, які духи обрати.
rchlenovДата: Вторник, 28.11.2023, 19:24 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт, друзі!  Шукаю новий аромат і не можу визначитися, які духи обрати. Може, порекомендуєте якусь фірму, в якій є дійсно чудові аромати?

zheluddmitriyДата: Вторник, 28.11.2023, 20:08 | Сообщение # 2
Рядовой
Привіт! Я вам раджу спробувати Парфуми Mira Max https://aromaworld.com.ua/brand/mira-max/ . Вони пропонують широкий вибір парфумів, серед яких можна знайти як класичні, так і оригінальні композиції. Аромати від Mira Max володіють стійкістю і приємними нотками. Зазначу, що це українська компанія, і їхні духи отримують хороші відгуки від споживачів.

igormysorskoiДата: Вторник, 28.11.2023, 20:36 | Сообщение # 3
Рядовой
Аромати – це завдання на смак кожного. Якщо у вас є можливість, можливо, варто відвідати магазин парфумерії і випробувати декілька запахів на своїй шкірі. Так ви точно визначите, який аромат гармонує з вашими феромонами. Зазвичай фахівці в магазинах з радістю надають поради і допомагають обрати той самий "ваш" аромат. Успішних вам пошуків ідеального парфуму!

mila-malinina-85Дата: Понедельник, 29.01.2024, 15:38 | Сообщение # 4
Лейтенант
Дійсно буває таке, що обрати парфуми для себе важко.... Навіть не знаю, чому так

AnastasiiaKrilovaДата: Вторник, 30.01.2024, 13:18 | Сообщение # 5
Лейтенант
Цитата mila-malinina-85 ()
Дійсно буває таке, що обрати парфуми для себе важко.... Навіть не знаю, чому так
Не ви одна така, в кого подібні проблеми виникають із підбором гарного парфуму)) В мене це так само вже декілька разів було. Але вирішити цю цікавеньку проблему допоміг парфумерний гардероб https://ki-fragrance.com.ua/p/parfumerniy-garderob . Це коли тобі допомагають підібрати парфуми на основі твоїх вподобань під різний настрій або ту чи іншу ситуацію. Вам парфумерна експертка Ксенія Петрусенко допоможе підібрати саме ті парфуми які вам подобаються. В результаті такої послуги ви отримаєте: перелік ароматів рекомендацій для різних сфер життя (до 15 найменувань), набір рекомендацій щодо підбору ароматів для себе, враховуючи Ваш стиль життя, мінімальні знання про парфумерну сировину. Погодьтесь, що це дуже цікаво!

allfa213allДата: Понедельник, 18.08.2025, 07:52 | Сообщение # 6
Рядовой
мне очень важно чтоб аромат стойким и при этом приятным был

polina999www15Дата: Понедельник, 18.08.2025, 07:54 | Сообщение # 7
Подполковник
Если ищете себе качественный и стойкий аромат, то вот вам в помощь каталог компании https://extract.ua/ тут подробнее, на сайте вполне приятные цены и много разных парфюмов, можно выбрать на любой вкус, посмотрите сами

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: