плитка
|
|
maximyour | Дата: Понедельник, 09.08.2021, 18:51 | Сообщение # 1 |
Генерал-полковник
Статус: Offline
| Недавно нашла в интернете отличный магазин https://mirplitki.com.ua/katalog-plitki/plitka-dlja-pola/kale-turciya/ Очень приятные цены, молниеносная доставка, качество супер) Я всегда остаюсь довольна покупками тут)
|
|
| |
leraleon00 | Дата: Суббота, 17.05.2025, 14:19 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Где в Украине можно заказать действительно качественную керамогранитную плитку, чтобы и выбор был хороший, и доставка по-человечески работала, и чтобы не переживать за брак или задержки. А то столько сайтов, глаза разбегаются! Может, кто-то недавно делал ремонт и может посоветовать проверенный интернет-магазин? Очень нужно срочно, плитку ищу и в ванну, и на пол в кухню.
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Суббота, 17.05.2025, 14:23 | Сообщение # 3 |
 Сержант
| Хто де замовляв плитку останнім часом? Мені дуже важливо знайти якісний і надійний варіант для одного з проєктів — квартира в новобудові, потрібно оздоблення кухні та ванної. Хотілося б, щоб була хороша ціна, широкий вибір сучасного дизайну, наявність популярних брендів, а також щоб можна було ознайомитися з відгуками та фото реальних покупців.
Сообщение отредактировал linalineva7 - Суббота, 17.05.2025, 14:34 |
|
| |
kilivivin | Дата: Суббота, 17.05.2025, 14:38 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Якщо хочете справді не помилитися, раджу звернути увагу на інтернет-магазин PLITKA4YOU — https://plitka4you.com.ua/ua/ . Я за свої 15 років уклав стільки плитки, що, мабуть, і рахунок загубив. І скажу вам так: багато що бачив, але коли клієнти замовляють саме звідти — мені приємно працювати. Там і вибір шикарний — від класики до ультрасучасних рішень, і фото товарів правдиві, без сюрпризів. Найголовніше — плитка приходить якісна, рівна, без браку, гарно запакована, бо видно, що піклуються. Доставка по всій Україні, є консультація, якщо треба порадити щось конкретне. А ще — ціни не кусаються, особливо як для такого асортименту. Так що не думайте довго, дивіться самі — не пошкодуєте.
Сообщение отредактировал kilivivin - Суббота, 17.05.2025, 14:39 |
|
| |