|
Несподівані виклики в опануванні англійської граматики для Є
|
|
| tetrovaanina | Дата: Среда, 18.02.2026, 14:38 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Чи у вас теж буває таке, що граматика для ЄВІ здається простою, поки не доходиш до дрібниць? Я от недавно сів повторювати часи й умовні речення, і раптом зрозумів, що плутаюсь у тих моментах, де “should have done” чи “would do”. Начебто читав це сто разів, але на тестах мозок зависає. Особливо коли треба швидко, без довгих роздумів. Як ви з цим справлялись?
|
| |
|
|
| Vaks | Дата: Среда, 18.02.2026, 14:39 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Граматика для ЄВІ взагалі дивна штука: у школі здається, що це просто правила, а вже під час підготовки помічаєш, скільки там нюансів і пасток у звичних реченнях.
|
| |
|
|
| maxsubj | Дата: Среда, 18.02.2026, 14:39 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Знайоме відчуття, чесно. У мене теж було так, що правила ніби знаю, а коли бачиш завдання ЄВІ — починається паніка, бо там усе змішано: часи, пасив, умовні конструкції. Мені допомогло просто більше практики, але не сухої, а з поясненнями, чому саме так. Я колись натрапив на таку річ як підготовка до єві з англійської мови https://university.ap.education/pidhotovka-do-evi/anhliyska-mova/ , і мені сподобалось, що там матеріал подають спокійно, без тиску, більше як підтримка для тих, хто реально губиться в граматиці. Це не чарівна таблетка, але як додатковий формат — нормально.
Сообщение отредактировал maxsubj - Среда, 18.02.2026, 14:39 |
| |
|
|