Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПонедельник, 07.07.2025, 06:49
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи варто дитині додатково вчити словацьку?
serhiikovalskiДата: Воскресенье, 09.03.2025, 17:27 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
знайомих син поїхав у Словаччину на навчання, і вони казали, що там реально можна вчитися безкоштовно. Звучить круто, але чи варто витрачати час на цю мову, якщо не факт, що дитина захоче туди вступати? Цікаво, чи хтось із ваших дітей уже пробував?

viktorkoroviakДата: Воскресенье, 09.03.2025, 17:29 | Сообщение # 2
Рядовой
У мене донька теж спочатку сумнівалася, але ми все ж вирішили спробувати курси словацької. Не скажу, що це була любов із першого погляду, але з часом вона втягнулася. Зараз навчається у словацькому вузі безкоштовно, а я економлю купу грошей. Якщо є хоч найменший інтерес до цієї країни — точно варто спробувати.

yuriy_hrynevsky7674Дата: Воскресенье, 09.03.2025, 17:30 | Сообщение # 3
Рядовой
А от мій син спочатку вчив словацьку самостійно, але потім здався — каже, складно без викладача. Після того ми знайшли курси, де все пояснюють нормально, і це реально зробило різницю. До речі, якщо хтось шукає непогані варіанти, ось тут можна подивитися — https://slovakstudy.com/uk/kursy/ Там якраз є курси зі зручним графіком для школярів. Зараз син уже перший рік у Словаччині й задоволений.

serhiikovalskiДата: Воскресенье, 09.03.2025, 17:30 | Сообщение # 4
Рядовой
Загалом, я так зрозумів, що словацька — це така собі «інвестиція на майбутнє». Навіть якщо дитина не вступить туди, знання мови точно зайвим не буде. Ну а можливість безкоштовного навчання — це реально вагомий аргумент. Хто ще думав про Словаччину як варіант для дітей?

andrej123gorinДата: Воскресенье, 11.05.2025, 09:02 | Сообщение # 5
Рядовой
супер

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: