Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПятница, 27.02.2026, 05:25
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Перший і другий триместр - різниця у вартості
kozeevkiril269Дата: Среда, 25.02.2026, 13:43 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Зволікала і тепер розумію, що термін вже не маленький. Слышала, що вартість суттєво відрізняється залежно від терміну. Це справді так і яка приблизно різниця в цінах у Києві?

makartaranovsДата: Среда, 25.02.2026, 20:00 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Так, термін дійсно впливає на вартість - це пов'язано з методом процедури, складністю і тривалістю відновлення. Ціни на усі методи переривання на більших термінах об'єктивно вищі, бо потрібна більш серйозна підготовка, складніша анестезія і більш тривалий контроль після процедури - це нормальна медична логіка. Але і затягувати лише через бажання зекономити точно не варто - це може призвести до значно більших витрат на лікування можливих ускладнень. Я вивчала інформацію ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ щоб розуміти, від чого залежить ціноутворення в різних ситуаціях. Коли зверталася до Світлани, мені одразу назвали повну суму після огляду - прозоро і без маніпуляцій. Клініка працює понад тридцять років і дорожить репутацією, тому прихованих платежів я там не зустріла. Зателефонуй і запишися на первинну консультацію - там все детально пояснять.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: