|
Хочу стабільний хостинг для блогу та фото-портфоліо
|
|
| m31360879 | Дата: Вторник, 02.12.2025, 13:34 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім! Я планую запустити особистий блог та портфоліо фотографій. Хочу, щоб сайт був не просто доступний, а й стабільно працював при великому навантаженні, коли додаю нові альбоми чи пишу статті. Раніше пробував кілька дешевих варіантів хостингу — одні постійно падали, інші повільно відкривали сторінки, а техпідтримка реагувала через добу або взагалі «не могла допомогти». Це дратує, бо витрачаєш купу часу, а сайт стоїть. Мені важливо, щоб панель управління була зрозумілою, щоб можна було без проблем керувати контентом, і щоб не доводилося постійно хвилюватися через лаги чи падіння сервера. Підкажіть, будь ласка, який хостинг реально стабільний, з підтримкою, яка допомагає, а не просто відписує шаблонними фразами?
|
| |
|
|
| queenteren759 | Дата: Четверг, 04.12.2025, 19:31 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Я сам проходив через такі проблеми, і чесно кажучи, це реально втомлює, коли хочеш займатися контентом, а постійно щось падає. Я довго шукав варіанти, тестував різні сервіси, і зрештою обрав прохостер https://prohoster.info/uk/ Відразу відчув різницю: сайт відкривається миттєво, навіть коли додаю великі фотоальбоми, і ніяких «падінь» при піковому трафіку. Панель управління дуже зрозуміла — можна швидко додавати сторінки, завантажувати файли, редагувати дизайн, а підтримка реально допомагає з будь-якими питаннями, включаючи перенесення сайту і налаштування SSL. Крім того, у тариф включено базовий захист від DDoS, SSL і домен, що суттєво економить час і гроші. Я вже кілька місяців користуюся і можу спокійно концентруватися на створенні контенту, а не на технічних проблемах. Враження — що це один із найнадійніших хостингів, які я бачив. Навіть мої друзі, які ведуть блоги і форуми, після переходу на цей сервіс забули, що таке проблеми з сервером.
Сообщение отредактировал queenteren759 - Четверг, 04.12.2025, 19:31 |
| |
|
|
| m31360879 | Дата: Четверг, 04.12.2025, 19:32 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Дякую! Це саме те, що мені потрібно, дуже переконливо.
|
| |
|
|