Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПонедельник, 17.08.2026, 08:21
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Камін для квартири без зайвих турбот
kravecaleksandr930Дата: Суббота, 15.08.2026, 23:35 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Живу у великій квартирі і вже кілька років думаю про те щоб поставити камін або щось схоже. Розумію що з димоходом в квартирі складно тому готовий розглядати електричні варіанти або біокаміни. Головне щоб виглядало справді гарно і солідно а не як дешева декорація. Хочу спочатку переглянути нормальний каталог з широким вибором щоб скласти уявлення про що взагалі є на ринку. Я з Львова, де краще шукати?

millermarkmillermark26Дата: Воскресенье, Вчера, 01:35 | Сообщение # 2
Подполковник
Статус: Offline
Для квартири без димоходу варіантів насправді більше ніж здається і деякі з них виглядають дуже солідно навіть без живого вогню від дров. Раджу зайти і купити камін тут https://teplo-dim.com/ де зручно переглянути весь каталог і скласти загальну картину що взагалі є на ринку. Я сам так і зробив, застряг на сайті ТеплоДім надовго бо вибір реально великий. Є електрокаміни різних форматів, біокаміни від настільних до вбудованих, і мармурові портали які перетворюють електрокамін на справжній елемент інтер'єру. Фахівці ТеплоДім безкоштовно проконсультують і підберуть варіант під твій простір і бюджет, а шоурум у Львові де можна приїхати і побачити все живцем дуже допомагає при остаточному виборі. Я в результаті визначився саме після живого перегляду і вже там оформив замовлення, жодного разу не пожалкував.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: