Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSСуббота, 02.05.2026, 14:35
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Кодування від алкоголізму в клініці Олега Василенко
mariiashevchenko09Дата: Воскресенье, 19.04.2026, 22:14 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Хочу поділитися історією, яка змінила наше життя.

Мій брат жив у Житомирі, працював на хорошій роботі, мав сім'ю. Але останні два роки алкоголь поступово знищував усе. Він почав запійно пити, втратив роботу, дружина пішла. Ми з мамою не знали, що робити. Він кодувався двічі в різних місцях, але зривався через пару місяців. Коли він почав бачити галюцинації, я зрозуміла – треба щось робити терміново.
Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/koduvannya-vid-alkogolizmu-v-zhytomyri/ почитала про методи. Вирішальним стало те, що в клініці Олега Василенко не просто «ставлять укол», а працюють комплексно: спочатку детоксикація, потім кодування, а потім психологічна підтримка. Зателефонувала, мені все детально пояснили, заспокоїли.
Найважче було переконати брата. Він уже не вірив у лікування. Але в клініці запропонували мотиваційну бесіду – лікар приїхав додому (це Житомир, але вони виїжджають), спокійно, без тиску поговорив з братом. І це спрацювало!

Брата госпіталізували (клініка в Києві, але вони забирають пацієнтів з усієї України). Пройшов повний курс: детоксикація, потім кодування (обрали підшивку, щоб захист був надовго), а потім тривала реабілітація з психологами. Я приїжджала, бачила, як він змінюється – спочатку був злим і закритим, а потім почав усвідомлювати свої проблеми, з'явився інтерес до життя.

Зараз минуло два роки. Брат тверезий, знайшов роботу, почав спілкуватися з донькою. Мама нарешті перестала плакати. Я безмежно вдячна клініці Олега Василенко за те, що повернули нам брата.
Якщо ви зіткнулися з проблемою алкоголізму в Житомирі – не зволікайте, звертайтеся до професіоналів. Кодування в клініці Олега Василенко – це реальний шанс на нове життя.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: