| mariiashevchenko09 | Дата: Суббота, 14.03.2026, 19:36 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт Дівчата, рятуйте! Плануємо святкувати річницю весілля, хочемо зробити фуршет на терасі за містом (неподалік Франківська). Гостей буде чоловік 30, і я як уявлю, що мені треба все це готувати, везти, сервірувати — то вже ніякого свята не хочеться. Думала замовити готове, але боюся, щоб не привезли просто «піцу в коробках». Хочеться, щоб було гарно, з офіціантами та нормальним посудом. Чи є у нас хтось, хто робить крутий виїзний кейтеринг під ключ? Поділіться контактами!
|
| |
|
|
| antonpovichenko | Дата: Суббота, 14.03.2026, 19:43 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| mariiashevchenko09, вітаю. Ми минулого року для компанії замовляли виїзний сервіс саме в Буковель, теж довго шукали адекватних виконавців. Зупинилися на компанії Servizio і, чесно кажучи, не пошкодували. Як чоловік, я перш за все оцінив чіткість: приїхали вчасно, все обладнання своє, офіціанти професійні, нікого не треба було «підганяти». Сам кейтеринг був на висоті — їжа свіжа, м'ясо приготоване ідеально, а закуски виглядали так, що навіть наші партнери-іноземці оцінили. Головний плюс Servizio в тому, що вони закривають питання «під ключ» — від логістики до прибирання після заходу. Вам не треба думати, де взяти посуд чи лід для напоїв. Для заходів у Франківську чи в горах це, мабуть, найбільш оптимальний варіант за співвідношенням ціни та якості. Рекомендую, ось їхній сайт: https://servizio.com.ua/
|
| |
|
|