Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПонедельник, 09.02.2026, 02:25
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Який корм можете порадити?
LevchenkoДата: Среда, 01.10.2025, 11:36 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Останнім часом замислився про перехід на корм Про План (Purina Pro Plan), бо бачу його часто у ветклініках і навіть сам ветеринар радить звернути на нього увагу. Читаю що у нього є різні серії для собак і котів - від харчування для цуценят і кошенят до спеціальних дієт при проблемах із травленням, нирками чи алергіями. Але в інтернеті відгуки дуже різні: хтось каже що корм якісний і добре засвоюється, інші ж пишуть що нічим не кращий за дешевші бренди. Мій пес останнім часом має проблеми із вагою та шерстю, і я думаю чи Про План справді може допомогти покращити стан здоров’я. Хотілося б почути реальні історії користувачів.

misterbicipsДата: Среда, 01.10.2025, 11:38 | Сообщение # 2
Подполковник
Я вже два роки використовую Pro Plan для своєї такси. Спочатку вибрав серію для собак із чутливим травленням, бо у нас були постійні розлади після інших кормів. Результат вразив - буквально за пару тижнів пес перестав мати проблеми зі шлунком, шерсть стала блискучою, і навіть запах із рота зник. Потім перейшли на корм для контролю ваги, бо собака схильна набирати зайві кілограми. І ця лінійка теж чудово спрацювала - ми тримаємо стабільну форму вже майже рік. Так що можу сказати що Про План має дійсно широкий вибір під конкретні потреби, і це працює.

LevchenkoДата: Среда, 01.10.2025, 11:39 | Сообщение # 3
Подполковник
А ви робили поступовий перехід чи одразу замінили раціон? І ще - чи дійсно вистачає невеликої порції, бо я чув що корм доволі поживний і не потрібно насипати забагато. Мій пес звик їсти великі миски і я хвилююся що буде просити добавку, якщо дати меншу кількість.

misterbicipsДата: Среда, 01.10.2025, 11:39 | Сообщение # 4
Подполковник
Ми робили перехід поступово - протягом тижня змішували старий Корм Про план https://lohmatik.com.ua/purina-pro-plan щоб уникнути розладів. А щодо порцій - так, він справді поживніший, і якщо давати стільки як написано в інструкції, собаці вистачає. Спершу мій теж клянчив, але за кілька днів звик, бо організм отримував усе потрібне. Якщо хочеш спробувати, я рекомендую інтернет-магазин Лохматик. Там є всі основні серії Purina Pro Plan - для цуценят, дорослих собак, для тварин із чутливим травленням, алергіями, а також дієтичні варіанти для контролю ваги. Магазин надійний, працює тільки з офіційними постачальниками, тому можна бути впевненим у якості та свіжості. Доставка по Україні швидка, а ще часто бувають акції на великі фасовки. Я не раз замовляв саме там і завжди був задоволений сервісом і якістю товару. Якщо думаєш про перехід на Pro Plan - Лохматик це оптимальний варіант, щоб без зайвих ризиків забезпечити собаці чи котові правильне харчування.

ira190184Дата: Пятница, 30.01.2026, 17:04 | Сообщение # 5
Полковник
Обратите внимание на корм от этой торговой марки https://petko.com.ua/ru/natures-protection/c1224/ есть для кошек собак, а также различные пищевые добавки. Корм имеет натуральный, сбалансированный состав и подходит для ежедневного рациона питомца. Эта торговая марка одобрена многими ветеринарами.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: