Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSЧетверг, 05.03.2026, 11:07
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Печі на дрова Львів
bolistradanie18Дата: Пятница, 22.08.2025, 01:20 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Переїжджаю в приватний будинок у Львові і шукаю традиційну камінну топку на дровах для основного обігріву. Потрібна з високим ККД та надійною конструкцією. Де можна подивитись робочі моделі та отримати консультацію?

lexzub2024Дата: Пятница, 22.08.2025, 02:46 | Сообщение # 2
Сержант
Переїхавши у свій приватний будинок, я теж шукав традиційну камінну топку на дровах і звернувся до Тепло Дім. У них великий вибір повітряних топок, моделей з водяним контуром, дизайнерських та газових рішень від європейських виробників. Я обрав камінну топку Kratki ZUZIA 15 з чавуну, потужністю 15 кВт та ККД 80%. Камінні топки можна переглянути на сайті https://teplo-dim.com/kaminni-topk з детальними характеристиками та можливістю порівняння різних моделей. У компанії є власний шоурум з працюючими камінами, де можна побачити живе полум’я. Спеціалісти надають безкоштовну консультацію, виїзд на об’єкт та монтаж під ключ із 5-річною гарантією.

BaliarДата: Воскресенье, 24.08.2025, 11:19 | Сообщение # 3
Рядовой
ідчуваю, що отримані навички стануть хорошим фундаментом для подальшого розвитку.

pypiДата: Вторник, 06.01.2026, 17:35 | Сообщение # 4
Рядовой
Я шукаю де купити якісні піддувальні дверки для печі. Підкажіть, де дивитися?

elizavetavorobieva2017Дата: Вторник, 06.01.2026, 17:38 | Сообщение # 5
Рядовой
Я коли облаштовувала піч у будинку батьків, теж довго шукала надійні варіанти. В інтернет-магазині VVK Lit знайшла такі, як були потрібні піддувальні дверки https://vvk-lit.com/product-category/zolnie-dverci/ Тут вони з хорошого металу та в різних розмірах. Мені сподобалося, що вони щільно закриваються і легко регулюються, без люфтів. Замовлення прийшло швидко, все було добре запаковано, тому можу сміливо радити подивитися саме там.

AndrewRudinДата: Пятница, 16.01.2026, 18:15 | Сообщение # 6
Рядовой
))))

00cartsmithДата: Вторник, 20.01.2026, 16:33 | Сообщение # 7
Рядовой
smile

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: