| la2217596 | Дата: Вторник, 29.04.2025, 22:03 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
| Привіт! Маю бажання додати трохи етнічного колориту в буденний стиль. Але от працюю в офісі, де дрес-код хоч і не строгий, але стриманий. Чи носите щось етнічне в подібному середовищі? Що саме і як вас сприймають?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Среда, 30.04.2025, 18:51 | Сообщение # 2 |
|
Полковник
Статус: Offline
| Я завжди шукала прикраси, які не просто будуть доповнювати мій образ, але й розповідати свою історію. Українські етнічні прикраси чудово справляються з цією задачею, і ось уже кілька місяців я регулярно замовляю їх в інтернет-магазині Oksana Boriychuk. Чому саме цей магазин? Тут величезний асортимент народних прикрас, виготовлених вручну, що надає їм особливого шарму та автентичності. Вони чудово поєднуються з будь-яким стилем, від класики до більш сучасних образів, і додають нотку національної гордості. Що важливо для мене – це не тільки красота, але й вигідна ціна. Взяла для себе сережки довгі https://oksana-boriychuk.com.ua/products/serezhki-dovgi і доставка по Україні теж не розчарує – все приходить швидко і в ідеальному стані. Якщо ви ще не вирішили, де купити українські прикраси, я однозначно раджу звернути увагу на цей магазин. Це не просто прикраси, це частина нашої культури.
|
| |
|
|