|
Як створити корпоративний мерч для співробітників?
|
|
| menigorek | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:39 | Сообщение # 1 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Маємо невелику компанію і хочемо створити корпоративний мерч для співробітників. Це повинні бути футболки, кепки і термочашки з логотипом. Як ви думаєте, на що слід звернути увагу при виборі компанії, яка робить такі замовлення? Хтось замовляв щось подібне? Як обрати, щоб все було вчасно і якісно?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:40 | Сообщение # 2 |
 Подполковник
| Я думаю, що важливо звернути увагу на те, чи пропонує компанія різні варіанти виробів для мерчу. У нас була ситуація, коли ми замовляли кілька предметів, і не всі вони були такої якості, як хотілося б. Важливо мати можливість вибору в плані тканини та кольору, а ще перевірити, чи є в компанії зразки того, як виглядатимуть кінцеві вироби. Крім того, дивіться на можливість нанесення вашого логотипу – чи не буде він виглядати як пляма на одязі.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:40 | Сообщение # 3 |
|
Полковник
| Я займаюся таким бізнесом вже кілька років, і хочу сказати, що головне — це терміни та надійність. Якщо компанія бере багато замовлень, може бути затримка, тому краще вибрати тих, хто бере кілька замовлень на місяць, але виконує їх швидко. Крім того, запитуйте, чи є у них реальні відгуки від клієнтів і чи готові вони надати вам пробний зразок, щоб ви побачили результат ще до великих замовлень.
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:42 | Сообщение # 4 |
 Лейтенант
| Цитата HzBoy (  ) Я займаюся таким бізнесом вже кілька років, і хочу сказати, що головне — це терміни та надійність. Якщо компанія бере багато замовлень, може бути затримка, тому краще вибрати тих, хто бере кілька замовлень на місяць, але виконує їх швидко. Крім того, запитуйте, чи є у них реальні відгуки від клієнтів і чи готові вони надати вам пробний зразок, щоб ви побачили результат ще до великих замовлень. Я замовляв корпоративний мерч https://zapikanka.com/ для нашої компанії у "Запіканці". Це не перше замовлення, і враження тільки позитивні. Спочатку ми зробили футболки та кепки з логотипом для співробітників, а потім ще й чашки. Чесно кажучи, я вражений, як вони підходять до роботи. Всі замовлення виконали дуже точно і вчасно. Тому якщо вам треба мерч для компанії — не думаю, що є кращий варіант. Вони ж ще й дають знижки на великі замовлення, що теж класно. Окремо відзначу, що продукція виглядає стильно і професійно, це точно підкреслює наш імідж.
|
| |
|
|