Яку букмекерську контору порадили б?
|
|
griggorashic | Дата: Среда, 06.11.2024, 01:42 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Ніколи не доводилося робити ставки на футбол. Хоча дивлюся матчі кілька на день. І дуже часто передбачаю не лише переможця, а й результат. Ось вирішив спробувати себе у ставках. У якій конторі порадили б робити ставки?
|
|
| |
andydudyk | Дата: Среда, 06.11.2024, 01:52 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Знаєте, я також думав, що з футболом на ти. Грав у Марафонбет якийсь час. Але коли підрахував, скільки я в сумі програв, я зрозумів, що зовсім не знаюся на футболі і кинув ставки.
|
|
| |
Gelas | Дата: Среда, 06.11.2024, 02:09 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Та це здається, що ставки справа не хитра. А насправді це ціла наука. І перш ніж на той чи інший матч поставити, потрібно провести ціле дослідження, щоб із високою ймовірністю ставка зіграла. І склад проаналізувати, і форму команди, і стан гравців, причому і фізичний і психологічний, і як команди одна з одною грають і т.д. І тоді можна досить успішно грати на ставках. Подивіться в яких конторах коефіцієнти вище, де краще зробити ставку на футбол https://sport-booking.com.ua/stavki-na-futbol/ . І там ставте, спробуйте обіграти букмекера.
|
|
| |
matttblunter | Дата: Среда, 06.11.2024, 02:21 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Як варіант, якщо немає бажання аналізувати самому, можна читати прогнози від професійних аналітиків, капперів всяких, у яких відсоток виграшних ставок досить високий. І тоді теж можна бути в плюсі.
|
|
| |