Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВоскресенье, 29.03.2026, 05:55
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Душевая кабина
nitorian23Дата: Среда, 16.09.2020, 23:59 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Подскажите кто знает где найти хорошую душевую?

alexejderkach36prpcДата: Четверг, 17.09.2020, 11:51 | Сообщение # 2
Сержант
Да это уже не проблема сейчас, хотя я бы лучше купил гидробокс, он намного более предпочтительный как по мне ,так как он пошире будет, но при этом компактный, это именно то что нужно сейчас. Потому крайне рекомендую обязательно присмотреть именно его. К тому же нужно понимать, где конкретно его найти можно ,я  например только тут сумел найти годный гидробокс https://365shop.biz/dushevye-boksy/ . Сами посмотрите и подберите для себя уже тот который будет подходить по стилистике и размеру. Я думаю, что это не трудно будет и к тому же сможете уже сделать так чтобы не пожалеть потом о покупке. Удачи!

RomanCattДата: Воскресенье, 20.09.2020, 20:29 | Сообщение # 3
Рядовой
))))))))))))))))))))))0

edvardjilaДата: Пятница, 25.07.2025, 20:48 | Сообщение # 4
Рядовой
Ми з дружиною задумали трохи оновити ванну кімнату, бо наша стара ванна вже геть не зручна, слизька і місця забирає чимало, отож постало питання, а де ж тепер можна прикупити якісну, бажано не надто дорогу, але надійну і не дуже складну в монтажі душову кабіну, бо ми вже не такі моторні, щоб по магазинах ходити, може, є якийсь надійний онлайн-магазин, де все зрозуміло написано і вибір хороший?

valetka583Дата: Пятница, 25.07.2025, 20:49 | Сообщение # 5
Сержант
Якщо ви шукаєте перевірене місце, де можна безпечно та вигідно замовити душову кабіну https://www.weston.com.ua/dushovi-kabiny , рекомендую звернути увагу на інтернет-магазин Weston. Це спеціалізований український магазин сантехніки для ванної кімнати, де представлений великий вибір моделей різного дизайну, розміру та цінового сегменту. На сайті ви знайдете повний каталог, у якому кожна душова кабіна має докладний опис, характеристики та актуальні фото. Замовлення можна оформити онлайн з доставкою по всій Україні, також доступні консультації фахівців, які допоможуть обрати оптимальний варіант. Weston працює напряму з виробниками, тому ціни справедливі, а якість підтверджена відгуками клієнтів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: