Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВторник, 10.03.2026, 13:35
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Який дитячий самокат краще купити у Львові?
LevchenkoДата: Суббота, 25.02.2023, 18:12 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Доброго вечора всім! У мого сина День народження, і я йому хочу подарувати дитячий самокат, але не знаю який краще обрати. Порадьте якісний та зручний дитячий самокат, та інтернет-магазин в якому його можна купити.

misterbicipsДата: Суббота, 25.02.2023, 18:14 | Сообщение # 2
Подполковник
Доброго вечора і вам. Мій син давно мене просив купити йому дитячий самокат, і вмовив, я самокат купив. Тепер як це дозволяє погода, син цілий день на вулиці на ньому катається, і дуже задоволений

LevchenkoДата: Суббота, 25.02.2023, 18:14 | Сообщение # 3
Подполковник
А я переглянув декілька варіантів дитячих самокатів, але поки не визначився остаточно. Підкажи, будь ласка, який саме дитячий самокат ти купував свому сину, та в якому інтернет-магазині?

misterbicipsДата: Суббота, 25.02.2023, 18:16 | Сообщение # 4
Подполковник
Ві знаєте, мені було значно простіше, адже син сам обрав самокат який собі хотів, я лише оплатив. Придбав я для сина самокат трюковий Xinlilong 13 Black, в інтернет-магазині у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/samokaty/ в якому великий вибір якісних самокатів та не тільки, по хорошим цінам.

Даний самокат міцний з якісними колесами. Дуже зручний в управлінні, тому син вже на ньому вміє робити багато різних трюків. Гальмо натискного типу розташовується на задньому колесі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: