Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВоскресенье, 04.01.2026, 23:14
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Кондиціонер зламався в спеку — де реально роблять швидко?
serhiikovalskiДата: Пятница, 29.08.2025, 16:27 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хлопці, це просто жесть. Вчора по трасі спека +32, а в мене кондишн здох остаточно. Вікна відкривати — шум і пил, їхати було неможливо. Зупинився, подзвонив на два сервіси — у відповідь «запис через тиждень». Як у нас взагалі можна знайти СТО, яке робить кондиціонери без цього марафону чекання?

yuriy_hrynevsky7674Дата: Пятница, 29.08.2025, 16:28 | Сообщение # 2
Сержант
Та знайома історія… Я колись теж так попав, їхав на море, а в машині сауна. Врятував тільки те, що згадав знайомого майстра, який працював «по дзвінку». Але чесно, більшість СТО реально тягнуть час. От у мене було так: на діагностику беруть швидко, а коли справа доходить до ремонту — починається «приїдьте завтра».

viktorkoroviakДата: Пятница, 29.08.2025, 16:33 | Сообщение # 3
Рядовой
Я теж мав такий квест минулого літа, коли компресор почав підсвистувати. Думав все, приїхали, але порадили сервіс, який реально зробив за годину і ще гарантію дали. Ось, гляньте: https://genstar.ua/uk....yuvacha Там у них спеціалізація на кондиціонерах, генераторах і стартах, працюють швидко і можна навіть поштою відправити агрегат.
Після того, як там полагодили, минуло вже 10 тис пробігу — все працює як нове. Ще сподобалось, що вони одразу попередили, що треба міняти, а що ще може служити. І ціна вийшла нижча, ніж я очікував.

Сообщение отредактировал viktorkoroviak - Пятница, 29.08.2025, 16:34

serhiikovalskiДата: Пятница, 29.08.2025, 16:42 | Сообщение # 4
Сержант
О, дякую за посилання, бо реально дістало шукати

yuriy_hrynevsky7674Дата: Пятница, 29.08.2025, 16:42 | Сообщение # 5
Сержант
Я так розумію, вони більше по «швидкому ремонту» працюють, без цих багатоденних черг. Це хороший варіант, бо в таку спеку без кондиціонера навіть у місті кататись нереально.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: