|
вибір інструментів для самостійного ремонту в гаражі
|
|
| m31360879 | Дата: Суббота, 06.06.2026, 12:09 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Усім привіт. Набридло постійно їздити на СТО через кожну дрібницю на кшталт заміни мастила, фільтрів чи свічок. Вирішив облаштувати собі невеликий робочий куточок у гаражі і робити базове ТО самостійно. Але зіштовхнувся з тим, що у мене немає нормального інструменту — вічно доводиться бігати до сусідів то за ключами, то за зйомниками. Хочу купити хороший набір інструментів, корисне обладнання (типу нормального домкрата чи ключів для дисків) і замовити одразу автохімію та технічні рідини. Порадьте універсальний онлайн-магазин, де окрім запчастин є нормальний вибір супутніх інструментів для автолюбителів, щоб все приїхало однією купою.
|
| |
|
|
| alisadaviduk692 | Дата: Суббота, 06.06.2026, 12:24 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Привіт! Своя майстерня в гаражі це правильний крок, і гроші економить, і сам точно знаєш, що зробив на совість. Щоб не платити за доставку з різних сайтів, заглянь на https://prom-trans.com.ua я у них крім запчастин постійно беру всякі корисні штуки для гаража. У них в каталозі є окремі великі розділи з аксесуарами, автохімією, моторними оливами та якісними інструментами для ремонту. Я там брав набір кріплень для коліс, ключі та промивки для паливної системи. Сайт дуже простий та інтуїтивно зрозумілий, інтерфейс не перевантажений, розбереться навіть дитина. Все приходить швидко, якість сертифікована, інструменти міцні вже не один болт ними зірвав, а вони як нові)
|
| |
|
|
| m31360879 | Дата: Суббота, 06.06.2026, 12:38 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Дуже виручили, дякую! Якраз вивчаю їхній асортимент інструментів, вибір дійсно солідний, буду комплектувати свій гараж.
|
| |
|
|