|
Бінокуляр нічного бачення
|
|
| lexzub2024 | Дата: Среда, 14.01.2026, 10:29 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Привіт, мені потрібен бінокуляр з роздільною здатністю від 48 до 55 ліній на міліметр та полем огляду між 38 і 42 градусами. Важлива тривалість роботи від 50 до 65 годин і щоб витримував температури від мінус 45 до плюс 50. Ще потрібен захист від вологи бо планую використовувати в різних погодних умовах. Вага бажано до 700 грамів щоб не було занадто важко. Хто може щось підказати з перевіреного обладнання?
|
| |
|
|
| millermarkmillermark26 | Дата: Среда, 14.01.2026, 10:42 | Сообщение # 2 |
|
Майор
| Слухай, сам недавно шукав щось подібне і натрапив на Thorsen. Вони робили прилади спочатку для волонтерських поставок а потім вирішили налагодити власне виробництво з європейськими компонентами. По твоїх параметрах у них є варіанти які підходять, купити пнб військовий можна прямо на їхньому сайті https://www.thorsen.com.ua/ там моделі що пройшли тести МОУ. Водозахист є, температурний діапазон широкий, вага приблизно як ти хочеш. Глянь їхній каталог там можна ще й консультацію отримати якщо щось незрозуміло. Тримайся.
|
| |
|
|
| kirillovalira98 | Дата: Среда, 28.01.2026, 02:17 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| твоя специфікація дуже чітка, і такі біноклі зазвичай шукають серед серйозних моделей для тактичного чи професійного використання. Я б радив дивитись оптичні біноклі від відомих брендів, які роблять моделі з високою роздільною здатністю, ширшим полем огляду і якісним захистом — наприклад, Zeiss, Leica, Swarovski або Nikon — вони багато технічних параметрів тримають на високому рівні і не бояться екстремальних температур та вологи. Звертай увагу на моделі з водонепроникними корпусами (IPX7 і вище), широким діапазоном робочих температур і вагою близько 600–700 грамів. Також важливо уточнювати конкретні технічні дані щодо роздільної здатності та поля огляду в описі — це не завжди стандартні параметри в назвам моделей, тому краще перед покупкою порівняти характеристики у профільних магазинах чи у технічних оглядах. Якщо потрібні точні моделі під твої вимоги, можу підшукати варіанти з параметрами.
|
| |
|
|