Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВторник, 03.03.2026, 08:18
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ходовка стукає — до кого їхати, щоб не «розвели»?
serhiikovalskiДата: Вторник, 13.01.2026, 19:55 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хлопці, у мене останнім часом чогось ходовка стукає, особливо на ямах. Раніше просто не звертав уваги, а зараз вже починає дратувати. Хто знає, куди реально звертатися в Києві, щоб не розвели на зайві ремонти? Бо всюди одні «наворочені» ціни і страшилки про додаткові роботи.

yuriy_hrynevsky7674Дата: Вторник, 13.01.2026, 19:56 | Сообщение # 2
Сержант
Я сам колись потрапив на такий «сюрприз» — думав заміню амортизатори, а в підсумку намагалися впарити ще півпідвіски. Краще шукати перевірені сервіси з реальною історією клієнтів. Мені пощастило на одному місці, де працюють без зайвих заморочок і відразу кажуть, що реально потрібно.

viktorkoroviakДата: Вторник, 13.01.2026, 19:58 | Сообщение # 3
Рядовой
До речі, недавно робив ремонт ходової в Генстар https://genstar.ua/uslugi-....-pechki  Все швидко і прозоро: показали, що треба міняти, що ще можна залишити. Там ще й підмінний фонд агрегатів, так що можна одразу поміняти несправне на справне. Мій досвід: ціни чесні, ніяких «допів», а сервіс реально професійний. Я навіть сфоткав процес і зателефонував менеджеру — відповіли швидко. Тепер знаю, що не буду боятися великих ремонтів.

serhiikovalskiДата: Вторник, 13.01.2026, 20:00 | Сообщение # 4
Сержант
Цікаво. Бо я завжди переживаю, що замовив один ремонт, а потім ще й на півціни «підкинуть» ще щось. Тут, здається, хоча б є прозорість.

yuriy_hrynevsky7674Дата: Вторник, 13.01.2026, 20:02 | Сообщение # 5
Сержант
Так, головне — не соромитися питати, що і навіщо роблять. І ще раджу не гнатися за дешевизною, бо дешевий ремонт ходової може вилізти боком дуже швидко

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: