Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПонедельник, 02.03.2026, 21:07
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Шукаю колесо компрессора турбіни
millermarkmillermark26Дата: Вторник, 13.01.2026, 07:03 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Привіт. Я шукаю собі саме колесо компресора 179205, бо після пошкодження лопаток холодної частини турбіни знизився тиск наддуву і з’явився свист, дисбаланс. На СТО підтвердили що корпус ще живий, треба замінити лише колесо компресора. Де реально його купити з гарною якістю і швидкою доставкою?

kravecaleksandr930Дата: Вторник, 13.01.2026, 12:06 | Сообщение # 2
Майор
Можу допомогти, точно знаю де є таке колесо компресора. Купити колесо компресора турбіни 179205 раджу зайти на сайт https://rc-turbo.com.ua/koleso-kompresora-turbiny/ , там широкий вибір під різні моделі турбін. Зручний пошук дозволяє швидко знайти потрібне колесо для будь-якої машини. Всі деталі від надійних виробників, виготовлені з якісних алюмінієвих сплавів з точним балансуванням. Є гарантія від 12 до 24 місяців та швидка доставка по Україні. Якість перевірена, консультують по підбору.

kirillovalira98Дата: Среда, 28.01.2026, 02:15 | Сообщение # 3
Рядовой
я б шукав таке колесо компресора на спеціалізованих авто-розборках або в перевірених магазинах турбокомплектуючих, де є оригінальні чи якісні ремкомплекти. Часто такі запчастини реально знайти у великих інтернет-магазинах автозапчастин з гарантією і швидкою доставкою по Україні. Також можна звернутися до СТО чи турбінних майстерень — вони часто мають зв’язки з постачальниками і можуть привезти саме те, що треба. Головне — перевіряти номер деталі і сумісність перед покупкою, щоб не прогадати з якістю.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: