|
Чоловічий спортивний одяг
|
|
| Сметолик | Дата: Понедельник, 03.11.2025, 21:36 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Хлопці, підкажіть, де зараз можна купити чоловічий спортивний костюм? Краще шукати у торговому центрі чи онлайн? Хочу знайти щось якісне, але не за шалені гроші. Реально зараз знайти хороший костюм за нормальну ціну?
|
| |
|
|
| nemruza | Дата: Понедельник, 03.11.2025, 21:45 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Вожу чоловіка по торговим центрам, бо там можна поміряти і одразу видно, як сидить. Але ціни там справді вищі. Якщо знати свій розмір, тоді онлайн вигідніше. Але різні виробники шиють одяг різної посадки. До речі, непогані варіанти бувають у спортивних магазинах типу Intertop або Sportmaster, особливо під знижки.
|
| |
|
|
| klmihas | Дата: Понедельник, 03.11.2025, 21:55 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Я зазвичай беру одяг онлайн, бо вибір більший і ціни нижчі. Та і ходити не потрібно по магазинам. Головне, що в інтернеті можна знайти нормальні костюми навіть до 2000 грн. Останній раз замовляв на Rozetka, прийшов якісний, тканина приємна, не тягнеться після прання. Але знайшов недавно спортивні костюми чоловічі нашого виробника EXI https://exi.ua/cholovichi-sportyvni-kostiumy Замовив у них теплий костюм на флісі, щоб на зиму був.
|
| |
|
|
| boyed15459 | Дата: Вторник, 03.03.2026, 13:41 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Вибір чоловічого спортивного одягу залежить від виду активності, сезону, матеріалів і особистих уподобань. Якісний одяг підвищує комфорт, допомагає уникнути травм і робить тренування ефективнішими. Головне правило — не економити на функціональності та обирати речі, які відповідають саме вашому способу життя та рівню фізичної активності.
|
| |
|
|
| castoralla | Дата: Вторник, 03.03.2026, 13:46 | Сообщение # 5 |
|
Рядовой
| Я роблю замовлення на сайті Магазину Панішер https://punisher.com.ua/magazin/odezhda/ . Тут є якісні футболки, спортивне екіпірування тощо. Тож, якщо ви шукаєете чоловічий спортивний костюм, я вам рекомендую звернутись до них. На сайті представлений широкий асортимент одягу: від стильних футболок до повноцінних спортивних костюмів. Якість матеріалів справді помітна: футболки м’які та приємні на дотик, костюми добре сидять і дозволяють комфортно рухатися під час тренувань.
|
| |
|
|