Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSСреда, 11.03.2026, 12:12
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Коліматорний приціл
hofmanndastinДата: Воскресенье, 10.08.2025, 15:36 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Коли я почав свій шлях у тактичній стрільбі, використовував класичні оптичні приціли, які, на жаль, не завжди відповідали моїм вимогам щодо швидкості і маневреності. Часто на коротких дистанціях було важко швидко наводити зброю на ціль, а це дуже впливало на результат. Я розумів, що для підвищення ефективності потрібен інший підхід.
Після довгих пошуків і консультацій з досвідченими стрільцями я звернув увагу на коліматорні приціли — вони поєднували у собі простоту використання і можливість швидко наводитися на ціль. Особливо цінним для мене була можливість зберігати широкий огляд і при цьому точно прицілюватися.
Обравши модель із сайту — https://tactic-shop.in.ua/kolimatorni-prytsily/ — я відразу відчув різницю. Приціл виявився легким, надійним і дуже зручним в експлуатації. Навіть під час інтенсивних тренувань він не підводив і зберігав чіткість зображення.
Цей коліматорний приціл дозволив мені покращити реакцію та точність на будь-яких дистанціях, а також збільшити швидкість стрільби. Впевнений, що для тих, хто прагне максимальної ефективності у тактичних ситуаціях, це спорядження стане незамінним помічником. Рекомендую всім, хто хоче відчути перевагу сучасних технологій у стрільбі.

lexzub2024Дата: Понедельник, 11.08.2025, 02:40 | Сообщение # 2
Сержант
А можете підказати де знайти якісний прилад нічного бачення для полювання та спостереження у темряві. Потрібно щоб був з надійним корпусом, водонепроникний, з ІЧ-освітлювачем, автоматичним регулюванням яскравості та захистом від яскравого світла. Цікавить перевірене виробництво без дешевих азійських комплектуючих. Заздалегідь дякую.

bolistradanie18Дата: Понедельник, 11.08.2025, 03:05 | Сообщение # 3
Сержант
Привіт. Можу підказати перевірене місце, бо сам довго шукав такий. Я замовив собі монокуляр нічного бачення THORSEN PVS14 NVD-G2-1600R Photonis на https://www.thorsen.com.ua/ і залишився дуже задоволений. По-перше, сподобалося, що це спільне українсько-європейське виробництво з компонентами від лідерів галузі ЄС та США, а ще те, що вони відповідають стандартам НАТО. У всіх приладів Thorsen міцний і легкий корпус, вбудований ІЧ-освітлювач, автоматичне регулювання яскравості та захист від яскравого світла. Прилади протестовані у бойових підрозділах, рекомендовані ЗСУ і доступні як для військових, так і для цивільних користувачів. Дуже раджу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: