HzBoy | Дата: Воскресенье, 22.06.2025, 19:01 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| Дуже цікаво стежити за темами психології, особливо коли це подано просто і зрозуміло. Чи можете порадити, де можна знайти блог психолога, який говорить про реальні життєві ситуації і дає корисні поради без складної термінології? Було б класно мати надійне джерело для натхнення і роздумів.
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Понедельник, 23.06.2025, 11:43 | Сообщение # 2 |
 Майор
Статус: Offline
| Я нещодавно прочитала дуже корисну статтю п’ять умов, необхідних для близькості, і що близькістю не є https://psiholog-lebedeva.com/conditi....-forces тут і хочу поділитися своїм враженням. Часто ми плутаємо близькість із тим, що насправді не приносить душевного задоволення, і ця стаття гарно роз’яснює, що насправді є фундаментом для справжньої довіри та тепла. Авторка розписала п’ять умов, які допомагають створити глибокий зв’язок між людьми, і це не просто слова — це дуже практичні поради. Я впевнена, що кожен, хто хоче покращити свої стосунки або краще розуміти себе й партнера, знайде тут багато корисного. Ця інформація допомогла мені по-іншому поглянути на те, що таке близькість, і відчути більше тепла у своїх стосунках. Раджу прочитати всім, хто цінує справжні людські зв’язки. Вона надихає відкриватися і бути чесними, що так важливо у будь-яких відносинах.
|
|
| |