Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВторник, 01.07.2025, 18:30
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Прибирання приміщень після свят
rostikgrin1989Дата: Четверг, 12.06.2025, 09:40 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
З власного досвіду можу сказати, що після святкувань навести лад у квартирі — це справжнє випробування. Цього року ми відзначали ювілей мами вдома, було багато гостей, музики, танців, їжі та, звісно, безлад після всього цього. Я чесно намагалася прибирати сама, але після кількох годин натирання підлоги й боротьби з жирними плямами на кухні зрозуміла, що потрібна професійна допомога. Колега порадила мені клінінгову компанію Crystal Home Service — і це була найкраща порада.

Замовила прибирання після свята https://crystal-home-service.com/poslugi/prybyrannya-pislya-svyat/ менеджер швидко зв'язався зі мною, уточнив усі деталі: площу, тип забруднень, побажання. Команда приїхала вже наступного дня з усім необхідним обладнанням та хімією. І чесно кажучи, я була вражена їхнім професіоналізмом. Вони не просто витерли пил і винесли сміття, а реально "відшліфували" квартиру до блиску. Видалили плями на м’яких меблях, помили вікна, навіть духовку почистили, про яку я вже давно "забула". Окремо хочу відзначити їхню акуратність — нічого не пошкодили, працювали в бахілах, поводилися дуже чемно.

Якщо у вас планується вечірка або вже була — раджу не мучити себе самостійним прибиранням. Це час, який можна витратити на відпочинок. Crystal Home Service — справжні рятівники після святкових "бурь". Працюють по Києву та області, ціни адекватні, а якість — на відмінно. Тепер знаю, що можна святкувати без стресу, бо є кому подбати про чистоту після цього.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: