Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПонедельник, 21.07.2025, 04:00
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Доставка квітів у Львові
rostikgrin1989Дата: Пятница, 30.05.2025, 15:16 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Не так давно мені довелося шукати сервіс доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv бо не мала можливості особисто привітати близьку людину з важливою подією. Чесно кажучи, я довго сумнівалася, чи варто довіряти таким сервісам, бо не знала, чи справді все буде виглядати так, як на фото, і чи встигнуть доставити вчасно. Після пошуків і читання відгуків зупинилася на Proflowers — і не пошкодувала.

З першого ж замовлення мене приємно здивував сервіс: дуже зручний сайт, великий вибір букетів і подарунків до них, детальні описи й актуальні фото. Дуже зручно, що є можливість додати листівку з побажанням, обрати час доставки, а ще — зв’язатися з менеджером у Viber чи Telegram для уточнення деталей. Всі мої побажання були враховані, а головне — квіти виглядали просто розкішно: свіжі, ароматні, складені зі смаком. Одержувачка була в захваті, а я — спокійна, бо навіть отримала фото доставленого букета в звіт.

Що мені ще сподобалось — оперативність: від моменту замовлення до вручення пройшло буквально кілька годин. До речі, ціни цілком адекватні, враховуючи якість композицій і рівень обслуговування. Тепер рекомендую цей сервіс всім знайомим. Якщо вам теж потрібна надійна доставка квітів у Львові, обов’язково зверніться до ProFlowers — перевірено особисто!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: