Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПятница, 11.07.2025, 04:47
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Кращий шампунь для волосся
kykanaslivaДата: Среда, 21.05.2025, 20:59 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Я вже стільки разів натрапляла на невдалі покупки, що просто гублюсь у виборі: одні шампуні сушать волосся, інші — взагалі не миють як слід. Та як знайти той ідеальний засіб, що справді дбатиме про мої локони ніжно, мов весняний дощ про перші квіти? Друзі, підкажіть, де краще всього купити шампунь для волосся, аби і якість була на рівні, і вибір не зводив з розуму, а головне — щоб не трапилося підробки чи розчарування?

linalineva7Дата: Среда, 21.05.2025, 21:02 | Сообщение # 2
Сержант
Супер, що ви цікавитесь доглядом — дуже важливо, особливо зараз, коли шкіра й волосся реагують на все. Якщо хочете реально якісний догляд, то дуже раджу купити шампунь для волосся в інтернет-магазині COSMY https://cosmy.com.ua/shampuni-ua — там великий вибір професійних брендів, є натуральні формули без парабенів і силіконів, і все дуже добре розписано по типах волосся. Я там замовляю вже понад рік — завжди доставка швидка, упаковка безпечна, ще й бонуси іноді дають. Можете глянути самі — інтерфейс простий, навіть з телефону легко замовити. Як на мене, то це одне з найзручніших рішень, якщо шукаєш щось справді якісне для свого волосся.

allfa213allДата: Среда, 02.07.2025, 14:32 | Сообщение # 3
Рядовой
да, главное, чтоб уход для волос біл правильно подобран

polina999www15Дата: Среда, 02.07.2025, 14:43 | Сообщение # 4
Майор
Шампунь я использую безсульфатный, а вот к нему еще подобрала ботокс дл волос, заказ через интернет-магазин делала тут https://keratinpro.ua/ru/vypriamlennia-volossia/boteks-dlia-volossia/ , процедуру с ним делала первый раз и при этом результат был сразу виден, волосы стали более гладкие, блестящие и послушные, как после дорогой салонной процедуры

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: