Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПонедельник, 23.03.2026, 05:07
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як плануєте святкувати 14 лютого?
misterbicipsДата: Пятница, 31.01.2025, 13:41 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Друзі, як плануєте святкувати 14 лютого? Я досі не вирішив, що придумати для своєї дівчини, а хочеться зробити щось особливе. Можливо, романтичну вечерю в ресторані чи навіть подорож на вихідні? Або, може, хтось має оригінальні ідеї, які точно запам’ятаються? Діліться планами, цікаво дізнатися, хто як проводить це свято.

antp111Дата: Пятница, 31.01.2025, 13:43 | Сообщение # 2
Рядовой
Я завжди вважав, що 14 лютого – це не тільки про подарунки, а й про щирі вчинки. Тому ми вирішили поєднати приємне з корисним: зранку сніданок удвох, потім невеликий сюрприз, а ввечері – похід до притулку для тварин, де можна подарувати їм трохи любові. Це не те, що очікують більшість, але я впевнена, що така добра справа теж може бути чудовим способом провести цей день.

Сообщение отредактировал antp111 - Пятница, 31.01.2025, 13:43

fornodguestДата: Пятница, 31.01.2025, 13:44 | Сообщение # 3
Рядовой
Ми з хлопцем домовилися цього року зробити щось нестандартне, щоб відійти від банальних вечерь і кіно. Думаємо або поїхати на одноденний релакс у СПА, або разом пройти майстер-клас із готування якогось незвичайного десерту. Мені здається, головне – це провести час разом і отримати нові емоції. А ви схиляєтеся більше до класики чи до нестандартного підходу?

HzBoyДата: Пятница, 31.01.2025, 13:49 | Сообщение # 4
Полковник
Мені здається, що окрім гарно проведеного часу варто подумати ще й про подарунок дівчині на 14 лютого. Я, наприклад, уже обрав прикрасу – срібний браслет, який підкреслить її стиль. До речі, якщо ще не визначилися, можна тут  https://daisy-jewellery.com.ua/uk....lyutoho  пошукати класні ідеї та варіанти для подарунка коханій дівчині.  Там є як класичні варіанти, так і більш оригінальні. Це може бути щось символічне або дійсно цінне – головне, щоб відповідало смаку вашої другої половинки.До речі. ось такий браслет я планую подарувати свої дівчині на 14 лютого. Як вам?

Прикрепления: 7243348.jpg (10.6 Kb)

vi3665804Дата: Среда, 26.02.2025, 16:02 | Сообщение # 5
Майор
Могу порекомендовать Вам отличный бар в центре Киева https://fiji-loungebar.com.ua/ Fiji Lounge , у них очень вкусная кухня, а какой шикарный бар и винная карта , само заведение уютное и просторное. . Там можно прекрасно посидеть вдвоем, а также весело провести время компанией.

ivaskinasnezanaДата: Среда, 26.02.2025, 17:10 | Сообщение # 6
Лейтенант
Моя порада, відвідайте ресторан Hailoft, у них шикарні банкетні зали на ВДНГ https://hayloft.com.ua/banketni-zaly/ . Персонал працює відмінно і від цього вже залежить багато чого. У будь-якому питанні допоможуть розібратися і все робиться з посмішкою і ввічливістю. Я почала знайомитися ще з перегляду сайту клубу і далеко не у всіх такий доступний і приємний оку сайт. І в ціновій політиці закладу вже була заздалегідь познайомлена) Відпочила навіть краще, ніж очікувала.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: