|
Крауд-ссылки
|
|
| c61711694 | Дата: Среда, 10.07.2024, 19:25 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Что такое крауд-ссылки и какие у них преимущества и недостатки?
|
| |
|
|
| albertobrandi23 | Дата: Среда, 10.07.2024, 19:27 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Крауд-ссылки — это ссылки, размещаемые в естественных обсуждениях на форумах и социальных сетях для улучшения SEO https://www.ar25.org/ru....ng.html и привлечения трафика. Преимущества: улучшение позиций в поисковиках, привлечение целевой аудитории и низкие затраты. Недостатки:.....а нет недостатков
|
| |
|
|
| pashasalnikov9909 | Дата: Вторник, 20.08.2024, 14:43 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Основна мета крауд-посилань — залучення органічного трафіку на сайт, підвищення видимості та покращення SEO-показників. Крауд-посилання можуть залучати цільовий трафік на сайт, особливо якщо вони розміщуються в релевантних обговореннях, де користувачі вже зацікавлені в темі. Посилання, розміщені в обговореннях реальними користувачами, сприймаються як більш надійні порівняно з рекламними посиланнями https://linkbuilder.com/ua/crowd. Посилання, розміщені на різних платформах, можуть сприяти покращенню позицій сайту в пошукових системах завдяки збільшенню посилальної маси та органічних згадок.
Сообщение отредактировал pashasalnikov9909 - Вторник, 20.08.2024, 14:48 |
| |
|
|
| cupheadltd | Дата: Понедельник, 01.09.2025, 19:04 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| Мені потрібно сайт для портфоліо художника з галереєю робіт. Чи є компанії, які спеціалізуються на творчих проектах і забезпечують подальший розвиток платформи?
|
| |
|
|
| puckovgerasim3 | Дата: Вторник, 02.09.2025, 08:52 | Сообщение # 5 |
 Рядовой
| Доброго дня! Компанія solardigital проводить глибинний 3D аналіз, що охоплює візуальну складову, технічні аспекти та маркетингову ефективність ресурсу. Завдяки такому комплексному підходу ви отримаєте чітке бачення, що саме потребує уваги: чи варто змінювати дизайн, оновлювати бекенд чи перепрацьовувати sales-процеси, якщо сайт перестав приносити прибуток.
Якщо перед вами стоїть питання: оновлювати старий сайт чи створювати новий — веб аудит від SOLAR Digital стане вашим надійним діагностом.
|
| |
|
|
| rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 12.02.2026, 18:39 | Сообщение # 6 |
 Лейтенант
| Хочу поділитися власним досвідом співпраці з командою CrowdLove https://crowdlove.pp.ua/ у сфері крауд маркетингу для бізнесу. Раніше я самостійно пробував просувати свої проєкти через різні методи, але результат був слабкий і розпорошений. З CrowdLove усе виявилося зовсім інакше: команда працює системно, робить усе “під ключ” і реально розуміє, як працює сучасний крауд-маркетинг. Вони допомогли мені збільшити видимість мого бізнесу, правильно розставити акценти в просуванні і отримати органічні відгуки від людей, які дійсно цікавляться моїм продуктом. Відчутно економія часу і нервів, адже не потрібно самому шукати майданчики, формувати тексти і контролювати публікації — команда робить це професійно. Я однозначно рекомендую цю команду тим, хто хоче отримати реальний результат без зайвої мороки. Детальніше можна подивитися на сайті.
|
| |
|
|