Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSЧетверг, 10.07.2025, 19:27
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де у Харкові можна купити хороший фен?
eviktor463Дата: Вторник, 11.04.2023, 12:16 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Всім привіт. Дуже хочу купити тещі новий фен. Старий досі працює, але вже не так, як хотілося б їй. Але ніяк не можу визначитися з моделлю та магазином. Сподіваюся на вашу допомогу. Порадьте мені щось.

pavel777xsДата: Вторник, 11.04.2023, 12:17 | Сообщение # 2
Рядовой
Добрий день. Купував декілька місяців тому дружині новий фен на подарунок. Вона була дуже задоволена. Можу вам підказати чудовий інтернет-магазин де вигідніше купувати.

eviktor463Дата: Вторник, 11.04.2023, 12:18 | Сообщение # 3
Лейтенант
Дякую, що відгукнулися. Я ось уже три дні в пошуках магазину, але все поки що безуспішно. То якість підозріла, то ціни надто високі. А де ви купували? Буду вдячний вашій пораді. Спасибі заздалегідь.

pavel777xsДата: Вторник, 11.04.2023, 12:21 | Сообщение # 4
Рядовой
Я вам раджу відвідати хороший інтернет магазин Алло і придивитися якісні фени у Харкові https://allo.ua/ua/harkiv/feny/ тут. У цьому магазині чудовий вибір та гарний асортимент товару. Купував дружині фен Philips BHD350/10. Це чудовий стайлер потужністю 2100 Вт. Він здатний створити сильний повітряний потік, за допомогою якого ви зможете швидко та легко, а головне без шкоди висушити волосся. Він укомплектований двома насадками. Насадка ThermoProtect має унікальну конструкцію, завдяки якій при використанні насадки змішується тепле та холодне повітря. Це забезпечує дбайливе сушіння. Більше вибору фенів можна переглянути на сайті магазину. Ваша теща буде задоволена таким подарунком.
Прикрепления: 4233550.jpg (4.4 Kb)

nades1980Дата: Понедельник, 20.11.2023, 11:03 | Сообщение # 5
Рядовой
В интернет магазинах лучше выбирать

serovigorrДата: Понедельник, 20.11.2023, 11:12 | Сообщение # 6
Лейтенант
Я для себя выбрала классный и недорогой фен щетку babyliss https://www.babylisspro.com.ua/ua/catalog/fen-schetki/ . Недорогая но очень нужная новинка. Теперь не обязательно ходить к парикмахеру, который красиво уложит волосы. Ведь это можно легко сделать дома. Пару раз потренироваться и все идеально получается.

nigelhugme01Дата: Пятница, 24.11.2023, 09:44 | Сообщение # 7
Рядовой
в інтернеті як варіант

polina999www15Дата: Среда, 02.07.2025, 16:42 | Сообщение # 8
Майор
я вот как раз ищу качественный для себя средства для волос

Wikki21Дата: Среда, 02.07.2025, 16:47 | Сообщение # 9
Лейтенант
Очень люблю, когда мои волосы выглядят ухоженно и стильно, поэтому в домашних условиях я использую боток для волос https://hair.com.ua/ru/boteks/ тут подробнее, процедура с ним не сложная и при этом эффект виден сразу, попробуйте, думаю результат и вас приятно удивит

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: