Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВоскресенье, 22.03.2026, 21:45
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте надійний магазин зоотоварів
eviktor463Дата: Пятница, 17.03.2023, 19:06 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Вітаю. Моя онука дуже любить домашніх тварин. Вдома у неї є кіт, собака та хом'як. Нещодавно вона попросила мене купити їм ласощі, вітаміни та корми. Підкажіть, куди мені звернутися?

rostikgrin1989Дата: Пятница, 17.03.2023, 19:07 | Сообщение # 2
Лейтенант
Доброго вечора. Балувати онуків треба. У мене їх нема, але є маленька дочка, яка вдома зробила міні живий куточок. Все, що пов'язане з купівлею зоотоварів, я купую в одному зоомагазині. Можу поділитись з вами інформацією.

eviktor463Дата: Пятница, 17.03.2023, 19:08 | Сообщение # 3
Лейтенант
Так, ви праві. Балувати їх треба. Тим більше, що я дуже люблю свою онучку і не можу не виконати її прохання. Підкажіть, де ви купуєте? У якому зоомагазині? Буду вдячний вам за підказку.

rostikgrin1989Дата: Пятница, 17.03.2023, 19:10 | Сообщение # 4
Лейтенант
Я купую товари для тварин у магазині "MasterZoo". Це перевірений, надійний зоомагазин. Завжди широкий асортимент та доступні ціни. Тут ви можете знайти все, що потрібно для вихованців вашої онуки. Різні ласощі, вітаміни, корми, клітини для хом'яків. Більше вибору зоотоварів https://masterzoo.ua/ua/ ви можете побачити на сайті магазину. Переходьте та радуйте свою онуку обновами для її домашніх улюбленців. Я впевнений, що їй сподобається, і вона буде задоволена.

valeriivanovproДата: Вторник, 21.03.2023, 20:13 | Сообщение # 5
Сержант
Дякую за таку велику кількість корисних посилань

irenashevelaДата: Вторник, 22.10.2024, 21:49 | Сообщение # 6
Подполковник
Замечательно, что ваша внучка так заботится о своих питомцах! Для покупки лакомств, витаминов и кормов я рекомендую обратиться в магазин "Зооветконтинент". Там всегда широкий выбор качественных товаров для животных https://zvc.com.ua/ru/ . Там вы сможете найти все необходимое для кота, собаки и хомяка. Я сам часто покупаю товары именно там и всегда остаюсь довольным качеством и ассортиментом. Кроме того, сотрудники магазина всегда готовы помочь с советами по выбору, что очень удобно. Надеюсь, ваша внучка и ее пушистики будут рады новым лакомствам!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: