Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSЧетверг, 12.03.2026, 10:08
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Купівля теплих чоловічих кросівок Premiata
misterbicipsДата: Среда, 28.12.2022, 21:10 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Доброго вечора всім! Хочу собі купити теплі чоловічі кросівки бренду Premiata, але ще не визначився які саме буду брати. Порадьте мені якісні чоловічі кросівки даного бренду, та інтернет-магазин де їх можна вигідно купити.

LevchenkoДата: Среда, 28.12.2022, 21:13 | Сообщение # 2
Подполковник
Привіт! Я також люблю зимою носити саме утеплені кросівки. Нещодавно купив собі нові утеплені кросівки бренду Premiata, тому можу тобі підказати магазин де їх купував, там великий вибір теплих кросівок даного бренду, і ціни не захмарні.

misterbicipsДата: Среда, 28.12.2022, 21:16 | Сообщение # 3
Подполковник
Привіт! Я переглянув декілька теплих кросівок Premiata, але поки думаю які брати. Скажи, будь ласка, які саме утеплені чоловічі кросівки Premiata ти собі купував, та в якому інтернет-магазині?

LevchenkoДата: Среда, 28.12.2022, 21:25 | Сообщение # 4
Подполковник
Купити брендове взуття Premiata в Україні можна в надійному інтернет-магазині https://ostriv.ua/uk/brands/premiata/  де великий вибір оригінального брендового взуття та одягу, по хорошим цінам.

Я собі купив утеплені чоловічі кросівки PREMIATA JEFF чорного кольору. Зроблені вони із якісної шкіри телятини. Підкладка це 100% вовняна овчина. Тому вони дуже міцні та теплі, і прослужать я впевнений, не один рік. Крім цих утеплених кросівок, в магазині є дуже багато інших, тому ти собі точно щось підбереш. 

Прикрепления: 2264313.png (199.5 Kb)

isiv23789Дата: Четверг, 03.08.2023, 19:26 | Сообщение # 5
Рядовой
Раджу ще і на Адидас https://www.adidas.ua/vzuttya/gore-tex звернуть увагу, дуже гарне взуття від цього відомого бренду. А в цьому магазині можна вибрати кросівки та кеди за своїм смаком, в магазині часто бувають акції та распродажи. Таким чином я придбав собі дуже класні кросівки і зовсім недорого.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: