Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 15:25
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общий » Всё обо всём » Насосы и станции
Насосы и станции
vadim_vadikovichДата: Понедельник, 11.10.2021, 15:48 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 195
Статус: Offline
Насосные станции водоснабжения используются в системах увеличения давления в зданиях всякого предназначения, охватывая жилой фонд, торговые места, производственные и спортивные объекты. Данные установки применяются в водоснабжении промышленных домов, на станциях чистки питьевой воды, в оборотных осмосах, при перекачке конденсата чета,в оросительных, ирригационных системах и в системах отопления. Подробнее: https://santehlife.com.ua/nasosy-i-stantsii
 
mironovs920Дата: Вторник, 03.10.2023, 06:14 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 72
Статус: Offline
Мені треба було знайти і купити насос для водопостачання, багато дуже різних магазинів переглянув, але тільки ось один мені сподобався найбільше. Насоси для водопостачання використовуються для подачі води зі свердловин, колодязів або інших джерел у систему домашнього водопостачання. Вони забезпечують необхідний напір і тиск для роботи сантехніки, побутової техніки та системи поливу на присадибній ділянці. Якщо вам теж потрібно буде купити насоси для водопостачання https://olsanitary.com.ua/g84310665-nasosy-dlya-vodosnabzheniya тоді обов'язково подивіться цей каталог. Асортимент в магазині дуже великий і дуже зручно, що все є в наявності і з доставкою. Ознайомтеся і звернутися сюди зможете прямо зараз, впевнений, що не будете тоді ні в чому розчаровані.

Прикрепления: 0601694.jpg (61.9 Kb)
 
mukolachervinko1987Дата: Вторник, 14.11.2023, 18:08 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 37
Статус: Offline
Магазин устаткування для басейнів https://waterstore.ua/ua....assejna , який я відкрив, вражає своєю великою асортиментною лінійкою та високою якістю товарів. Їхні фільтри та насоси допомагають зберігати воду у моєму басейні чистою та кришталево чистою. Якість обслуговування тут також вражає – завжди чуйні консультанти готові допомогти вибрати найкращий продукт для моїх потреб.
 
Форум » Общий » Всё обо всём » Насосы и станции
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: