Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSВторник, 25.11.2025, 08:58
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто робив ендопротезування суглобів? Потрібен досвід
joinuptogotravel040520Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:13 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Добрий день усім. Потрібна порада від тих, хто стикався з ендопротезуванням суглобів. У мого батька артроз кульшового суглоба вже 3 ступеня, біль постійний, обмеження руху дуже сильне. Він довго відтягував операцію, але зараз навіть ходити складно. Лікар у поліклініці сказав, що без заміни суглоба ситуація буде лише погіршуватися. Але ми переживаємо, бо не знаємо, як проходить відновлення, які ризики, чи потрібно довго перебувати в стаціонарі, і головне — як обрати клініку, де спеціалізуються на ортопедичних операціях, а не роблять це «між іншим». Якщо у когось був досвід у Харкові чи області — буду дуже вдячний за інформацію

pokrovskijdima41Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:22 | Сообщение # 2
Рядовой
Мій дядько робив ендопротезування кульшового суглоба приблизно пів року тому, тому можу поділитися свіжим досвідом. Головне — обирати центр, де є сучасне обладнання, ортопеди з досвідом та чітка програма післяопераційної реабілітації. Ми зверталися сюди https://da-vinci.clinic/portfolio/travmatology/[/url
Перед операцією зробили повне обстеження, пояснили можливі варіанти протезів, прогноз рухливості та строки відновлення. Втручання було малоінвазивним, і вже за кілька днів він самостійно вставав і пересувався з ходунками. Дуже важливо, що клініка супроводжує пацієнта на всіх етапах — від підготовки до повного відновлення. Зараз дядько навіть повернувся до роботи. Тож якщо лікар рекомендує операцію, краще не затягувати, бо при тяжкому артрозі часу тільки погіршує стан суглоба

Сообщение отредактировал pokrovskijdima41 - Четверг, 20.11.2025, 23:25

joinuptogotravel040520Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:31 | Сообщение # 3
Рядовой
Дякую, дуже корисна інформація

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: