Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSПонедельник, 29.04.2024, 13:50
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Объявления » Разное » Налаштування Capsman Мікротік
Налаштування Capsman Мікротік
spamergodaДата: Четверг, 07.03.2024, 10:44 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 78
Статус: Offline
Налаштування Мікротик https://www.olx.ua/d....Lm.html потрібно для керування мережним обладнанням, яке виробляє компанія MikroTik. MikroTik надає великий діапазон мережевих апаратів та софтверного забезпечення, у тому числі з роутерами, перемикачами та бездротовим обладнанням. Налаштування цих апаратів дозволяє користувачам:

1. Організовувати й управляти бездротовими та дротовими місцевими мережами (LAN/WAN). Ви маєте змогу конфігурувати мережні з'єднання, IP-адреси, маски підмережі і т.д..

2. Управляти вхід до глобальної мережі та мережні джерела. Можна налаштувати файрвол, фільтрацію трафіку, лімітування швидкісних параметрів для окремих використовувачів чи груп.

3. Конфігурувати напрямлення трафіку. Забезпечує статичну маршрутизацію, динамічну маршрутизацію (OSPF, BGP, MPLS) заради запевнення ефективної доставки інформації поміж мережами.

4. Гарантувати безпеку мережі. Дозволено налаштувати VPN для безпечного дистанційного доступу, налаштувати IPsec для кодування даних і т.д..

5. Контроль й управління трафіком. Застосування засобів, таких як Queue Tree для управління пропускною можливістю, та Bandwidth Test для випробування пропускної спроможності мережі.

6. Встановлення бездротових мереж. Настройка Wi-Fi мереж, включно із SSID, захистом Wi-Fi (WPA2, WPA3), конфігурацією частот тощо.

Для настроювання устаткування MikroTik використовується програмне забезпечення RouterOS, яке має гнучкі можливості для багатьох сценаріїв застосування. Налаштування здатне бути реалізоване через графічний інтерфейс (WebFig або WinBox) або через командний рядок (CLI). Необхідно налаштувати обладнання MikroTik відповідно до ваших особливих вимог, аби гарантувати оптимальну, надійну і стабільну роботу мережі. Враховуючи, що процесс конфігурації вельми трудомісткий з інженерної точки зору, важливо, щоб дана дія виконувалась виключно експертами. Знайти експертів для настройки ви маєте змогу за посиланням в даній статті.
 
Форум » Объявления » Разное » Налаштування Capsman Мікротік
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: