Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSСуббота, 04.05.2024, 09:26
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Объявления » Разное » Anydesk для Windows, Mac, Linux (Anydesk для Windows, Mac, Linux)
Anydesk для Windows, Mac, Linux
viktoriakropova85Дата: Четверг, 31.08.2023, 14:30 | Сообщение # 1
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 24
Статус: Offline
Програмний софт це набір директив та програм, які призначені для застосування на обчислювальному пристрої або іншому обчислювальному пристрої. Це спеціальні програми, які проводять різні функції і забезпечують можливість користувачам використовувати та управляти обчислювальними пристроями. Розглянемо найбільш улюблені типи софту, які ви зможете отримати на сайті магазину Allsoft Ukraine.
1. TeamViewer. TeamViewer - це програмний продукт для віддаленого підключення та керування комп'ютерами через мережу. Вона дозволяє ділитися робочим столом, відправляти документи та віддалено керувати іншими комп'ютерами.
2. Parallels. Parallels - це програмне забезпечення для емуляції, яка дозволяє запускати ОС такі, як Windows, на комп'ютерах Mac. Вона дозволяє юзерам застосовувати додатки, які призначені для інших ОС, на своєму Mac.
3. Norton Security. Norton Security - це антивірусне програмне забезпечення, призначене для забезпечення захисту комп'ютерних систем та мобільних гаджетів від вірусів, загроз та потенційних небезпек для безпеки.
4. Adobe. Adobe - це компанія, що створює софт для роботи з зображеннями, створення веб-графіки, відеоредакції та багато іншого. До відомих продуктів компанії включають Фотошоп, Адоб Ілюстратор, Адоб Прем'єр Про і т. д..
5. Windows 10. Віндовс 10 - це ОС від Microsoft, створена для використання на ПК та ноутбуках. Вона пропонує багато функцій і використовується великою кількістю людьми по всьому світу.
6. Офіс 365. Офіс 365 - це офісний пакет програм від Майкрософт, який включає такі додатки, як Word, Excel, PowerPoint та інші інструменти. Він доступний у формі передплати та дає змогу користувачам працювати з документами та створювати презентації.
7. ESET Internet Security. ESET Internet Security - це антивірус, що надає захист від вірусів та інших небезпек в Інтернеті.
Також на порталі Allsoft Ukraine ви можете придбати програмне забезпечення Anydesk для Windows, Mac, Linux https://allsoft.ua/?keywords=anydesk по доступним цінам. На протязі багатьох років компанія сумлінно виконує свою діяльність, що підтверджують позитивні відгуки користувачів.
 
Форум » Объявления » Разное » Anydesk для Windows, Mac, Linux (Anydesk для Windows, Mac, Linux)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: