Главная Неофициальный сайт п.г.т.Крыжополь Регистрация

Вход

Приветствую Вас Гость | RSSСуббота, 04.05.2024, 19:39
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Объявления » Разное » Курсы по логистике
Курсы по логистике
tania21kalinichenkoДата: Воскресенье, 03.10.2021, 17:05 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 49
Статус: Offline
На курсах по логистике в Киевской Логистической школе kyivlogisticsschool мною получены новые знания, а также прослушаны поучительные лекции, встречены интересные люди. Я очень надеюсь на то, что данное образование будет в дальнейшем способствовать моему продвижению в работе  https://kyivlogisticsschool.com/ru/courses/

Сообщение отредактировал tania21kalinichenko - Воскресенье, 03.10.2021, 17:06
 
valetka583Дата: Четверг, 31.08.2023, 19:01 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Статус: Offline
Де краще всього шукати роботу? Це питання, яке часто стає перед кожним з нас у певний момент життя. До чого ж саме можна звернутися, щоб отримати вичерпну інформацію про вільні вакансії і височенні кар'єрні перспективи? Звичайно, варіантів багато - від пошуку на різних сайтах працевлаштування до оголошень у газетах та звертання до кадрових агентств. Все залежить від наших вимог і вподобань.
 
lermontovlermikДата: Четверг, 31.08.2023, 19:02 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 25
Статус: Offline
Звичайно, деякі скажуть, що в інтернеті тепер неможливо знайти дійсно якісні вакансії. Але не торкаючись міфів, я би порадила сайт компанії Галактика https://galaktica.io/ . Цей ресурс - справжній гід для тих, хто мріє про роботу в ІТ-сфері. Тут ви знайдете не тільки актуальні вакансії компанії, але й можливість детально ознайомитися з проектами, командою та завданнями, якими займається компанія. Вам буде надана можливість не тільки знайти роботу, але й отримати повний обсяг інформації про потенційного роботодавця. Окрім цього, на сайті можна знайти корисні статті на тему кар'єрного росту та інші цікаві матеріали для професіоналів та початківців в галузі ІТ.
 
Форум » Объявления » Разное » Курсы по логистике
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: